En nog meer!

Top hoor ik je zeggen, mij leren ‘staande houden’ in een wereld die niet altijd aansluit bij wie ik ben en wat ik nodig heb. Daar teken je voor. Maar er is meer. Ik wil je nog een stap verder brengen. Ik wil je niet alleen inspireren, maar ook zien transformeren. 

Ik leer jou hoe je van dit talent een superkracht kan maken en die nog verder kan ontwikkelen en versterken.

Ik breng je naar dat punt waar je zelf gelooft dat je gevoeligheid je grootste kracht is, dat je ervan kan genieten en je erbij kan horen precies zoals je bent.

Eens je daarmee akkoord bent, pluizen we uit wat je met al dat potentieel dan wil doen en welk verschil je wil maken. Dat je jouw plek en weg kan vinden is zeker. 

En verschil heb je te maken, je hebt een meerwaarde te bieden, net omwille van je gevoeligheid. In een mooie toekomst die dicht staat bij je natuur, je kracht en wat je graag doet.

Want daarvoor doe ik het! Hiervan gaat mijn hart zingen:

Jouw verborgen krachten wakker maken

Je weer in jezelf zien geloven

Je vol vertrouwen de toekomst in de ogen zien kijken, met je gevoeligheid als grootste kracht, klaar om verschil te maken

Sterk en sensitief tegelijk.  Want dat kan.

Het is natuurlijk, noodzakelijk en goed voor ons allemaal


Een eerste stap

Waarom zou je trooper worden van de sterk sensitieve tribe en meedoen aan de sensitieve beweging?  


Hier zijn al een aantal kleine eerste stappen die je vandaag al kan zetten. 

Ben je een zinzoeker en helemaal klaar om samen op weg te gaan? Ontdek dan op welke manieren ik je kan begeleiden op deze ontdekkingstocht naar je ware zelf!


En nog meer!
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x