Welzijnsregime

Het welzijnsregime dat ik wil uitdragen is alles omvattend. Zoals in de natuur. Daar hangt ook alles met alles samen. Als je (terug) wel wil zijn vraagt dat zo'n even allesomvattende benadering en niet enkel fragmentair symptomen bestrijden. 

Het vraagt om een benadering waar er plaats is voor je lichaam, hart, geest én ziel en in verbinding.

Stel je eens voor. Je bent in een drukke stad. Het is er grijs, het stinkt, er is herrie en van alles rond je waar je heel veel vragen bij hebt. Je voelt je als een buitenaards wezen dat daar per ongeluk geland is. Je aanziet het met pijnlijke leden en gevoel, een ontkoppelde kopvoeter met een vol en verdwaasd hoofd en een zwaar hart. Je kijkt rond en het is allemaal heel bevreemdend. Je zegt tegen jezelf… dit klopt hier niet, ik klop hier niet. Dit is een vergissing, ik hoor hier niet, ik hoor er hier ook niet bij. Wie kan ik hier eigenlijk ooit zijn of worden en wat is daar dan de bedoeling van? 


Je wil weer gezond en wel zijn. 

Als een plek aan een wilde kustlijn. Daar kom je aan en de zeehondjes liggen er in het water hun snoetjes te wassen. Je hoort de stem van een indrukwekkende roofvogel die van zich laat horen omdat hij het kan. De natuur is er wild en tegelijk is het er rustig. De geluiden zijn natuurlijk en de geur van een heerlijk pasteitje kringelt zijn weg van de oven in je neus.

Je lichaam voelt als thuis

Bij aankomen daar voel je hoe je na een tijdje er gewoon zijn helemaal weer in je vel kruipt, in je lijf. Je lichaam voelt als thuis. En alles wat er onder je vel kruipt is welkom. Het hoort daar thuis. Je lichaam is als een stijle klif met daaronder een woeste zee in je buik. 

Je geest is fris en staat open

Je staat op een uitkijkpunt waar je in alle richtingen prachtige vergezichten ziet en de wind waait in je geest die fris is, helder, open staat en bruist op een geruste manier. Problemen en uitdagingen die er zijn krijgen betekenis. 

Je ziel is wakker en leeft op

Er heerst rust, stilte, ruimte en mosgroen in je ziel. Die wakker is en opleeft. Je kan je spirit horen, er naar luisteren en voelen. 

In verbinding met jezelf, anderen en je omgeving

Je voelt de klik, iets dat is aangehaakt. De klik van verbinding met jezelf, in en met de natuur. 

Een verbinding met het rondom en alle andere wezens die daar ook zijn. Het past dat je hier bent. Je hoort hier thuis. Het is de bedoeling dat je doet wie je bent, dat geloof komt van ergens heel diep. 

Met een kloppend hart, geest, ziel, lijf doe je zoals je bent

En elke keer er iets niet klopt of resoneert tussen wie je bent, wat je wil en wat er rond je is, kan je naar binnen keren naar die plek die jij bent. Kan je reizen en aankomen op eender welk moment om te landen in je kloppende hart, geest, ziel, lijf.

Je trekt daar met de seizoenen mee en alle stukken in jou, ook de rare, gaan er hun ding doen. Ze vinden er hun weg naar het water, ze kruipen over de grond, ze sijpelen in de bodem en stijgen op om te vliegen in de zuiverste lucht. En al die stukken dragen er bij. Ze zijn er nooit teveel. Daar krijgt ‘het’ geen genoeg van jou. Het is er niet de mens en de natuur. Het is er één geheel. 

Je hoeft er niet meer te doen dan gewoon een beetje oprecht bestaan. Ongetemd ongeremd rauw florerend zinderend en vrijuit.

Wil je reizen naar die plek in jou? 

Gezond en wel zijn, klinkt zo simpel en toch is het niet eenvoudig. 

Ik neem je graag mee in een Sterk Sensitief Welzijnsregime. Vol met ingrediënten om een manier van leven vorm te geven die je dichter bij jezelf en zo bij je geluk, gezondheid, welbevinden en je levenskracht brengt. 

Ik neem je mee op de weg terug naar je gevoelige natuur. En duik ook graag met je nog verder de diepte in, onze curieuze neus achterna op zoek naar zingeving en terug naar zin-ergie. Om een leven te maken waar je met heel je wezen op je gemak kan zijn, floreren, vrijuit creëren en jouw unieke plek innemen in het grote geheel.

Snuister rond op deze landingsplek en voedingsbodem… wie zoekt die vindt vast wel wat resoneert… 


Ik kijk er nu al naar uit je ergens te ontmoeten ergens onderweg.

Welzijnsregime
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x