Waarom?

Een beweging van gevoelige zielen

Ik ben een gelukzak. Ik mag met stuk voor stuk fantastische mensen op pad gaan en ze in hun zoektocht als zinzoeker begeleiden. Dat is sowieso al een cadeau. Ik werk in het meest prachtige kantoor - de natuurgebieden in Testelt en Averbode, met dieren, buiten, vanuit beweging en heel dicht bij mezelf. En dat is heerlijk. Bovendien kan ik mezelf doen en zijn door naar hartelust te vertellen, overbrengen, verhalen, verbeelden en zo ten volle creëren vanuit floreren..  

Mijn intense manier van zijn en sensitiviteit krijgt zo goed als elke dag vrij spel en kan zich steeds verder ontwikkelen en vervullen. Ik voel dat het is wat ik te doen heb en het geeft betekenis en zin aan mijn leven. Op deze manier ben ik er voor mezelf, de anderen en op en in de wereld. 

Dat geluk 'kies' ik voor mezelf elke dag opnieuw. 

En dat kan jij ook! Een manier van leven maken die voor je werkt en bij je past. Jezelf (heruit)vinden en vervullen. Jezelf niet langer inhouden en vanuit je zachte kracht je plek innemen in het geheel. Jouw ding er mee gaan doen en er zo verschil mee maken!


Maar waarom??

Ik hoor je zeggen, hallo, is het niet genoeg dat ik me gewoon leer staande houden en een weg uit de problemen en lastigheden vind? Waarom die extra-mile gaan en gaan ‘schitteren’? Waarom moet ik per se een ‘verschil’ gaan maken? En hoe dan wel?!

Wel, omdat er een plaats, meerwaarde en nood is aan sensitiviteit en doorleefde bezieling in deze wereld. Daar ben ik van overtuigd. Dat ‘shinen’ is dus nodig voor jou, maar ook voor de anderen, de omgeving, de hele wereld, het universum and beyond!

Ver-ikking, vereenzaming, verharding, verkoeling, versnelling, vervreemding, verandering, verorbering, verstedelijking, vervuiling, vergrijzing …

MAATSCHAPPELIJKE UITDAGINGEN 21E E

Laat ons niet flauw doen. Intens gevoelig zijn kan kan je in deze tijden kwetsbaar maken. Tegelijk kan er een enorme kracht van uitgaan. 

En jij bent niet alleen! 

Zie je het al voor je wat er kan gebeuren wanneer al dat unieke talent - jouw talent en dat van andere gevoelige zielen - de wereld kan worden ingestuurd?

Mooimakers, verbinders, out of the box denkers, doordenkers, zorgdragers, voelers, zieners, sfeermakers, creatievelingen, zinzoekers, …

ZACHTE KRACHT


Jij bent geen afwijking! 

Ik geloof in natuur. En in die natuur is verscheidenheid juist super belangrijk en normaal. Verschil mag/moet er zijn.  Verschillende manieren van zijn vullen elkaar aan, doet onze soort overleven. 

Ik vind het zonde wanneer je zou beslissen om jouw echte manier van zijn aan te passen, weg te steken, te verdrukken, te negeren, aan de kant te zetten … zodat je wat beter in de ‘normale gang van zaken’, ’de mainstream’ zou inpassen. Zodat je niet ‘te moeilijk’ zou doen of zijn.

Het is en was altijd al de bedoeling om op jouw manier, jouw plek en weg te vinden in die systemen, helemaal zoals je bent mét al je unieke eigenschappen en sensitiviteit: als aanvulling, verrijking, een meerwaarde, evenwaardig.

Jij bent dus niet alleen, die zo onderweg is om een manier van leven vorm te geven die helemaal bij je ware natuur en zelf past. 

Jij kan deel gaan uitmaken van de groep van mensen die sterk én sensitief met vertrouwen de toekomst in de ogen kijkt. Als we allemaal vanuit onze zachte kracht onze unieke plek innemen en ons ding gaan doen, maakt deze sensitieve beweging een groot verschil! De zin-energie die zo vrijkomt en de impact die zo’n beweging teweeg brengt is wat onze wereld nodig heeft. En daar wordt iedereen beter van. 

Ontdek het Sterk Sensitieve 

Check de kalender en ontdek allerlei leuke verbindende activiteiten bij Sterk Sensitief die goed zijn voor je gevoelige lichaam, geest en ziel in het gezelschap van gelijkgestemden. 

Klaar voor een eerste stap die je vandaag al kan zetten op deze mooie reis? Ben je ook zo'n dierenvriend als ik en ben je curieus naar hoe ik dieren en natuur inzet als partner wanneer ik met jullie op weg ga? 

Ontdek hier meer. Waarom?
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x